Дом, Градина & Домашни любимци / За домашни любимци / Всичо за вашата котка

Котешко дърво тип "от пода до тавана", тъмносиво, 277-303 см


Нека вашите прекрасни котки се забавляват безкрайно с това котешко дърво, обединяващо всичко в едно! Котешка кула тип „всичко в едно“: Котешката мебел

Код: 171614

Предлага се от: Всичко за дома

Наличност: 6-8 дни

Прогнозна доставка до адрес: Безплатна

Цена: 180.99 лв

Интересно е, но...

Нека вашите прекрасни котки се забавляват безкрайно с това котешко дърво, обединяващо всичко в едно! Котешка кула тип „всичко в едно“: Котешката мебел на няколко нива е проектирана с 2 къщи, 2 хамака, 2 стълби, 1 тунел и платформи, осигуряващи идеално място, където вашите котки да се катерят, наблюдават, драскат, крият и да си почиват.Мек плюшен материал: Изключително дебелият и мек плюш е добре вентилиран, устойчив на надраскване, супер удобен и топъл.Стълбове от естествен сизал: Устойчивите и здрави стълбове от естествен сизал на котешкото дърво са идеални за любимите ви котки, за да задоволят инстинкта си за драскане и да не надраскат мебелите ви.Практичен дизайн: С регулируем стълб центърът за котешки занимания може да бъде прикрепен към тавана, а височината му може да се регулира от 277 до 303 см. Забележка:Всеки продукт се доставя с ръководство за сглобяване в кашона за лесно сглобяване.

Сподели с приятели

Нека вашите прекрасни котки се забавляват безкрайно с това котешко дърво, обединяващо всичко в едно!

  • Котешка кула тип „всичко в едно“: Котешката мебел на няколко нива е проектирана с 2 къщи, 2 хамака, 2 стълби, 1 тунел и платформи, осигуряващи идеално място, където вашите котки да се катерят, наблюдават, драскат, крият и да си почиват.
  • Мек плюшен материал: Изключително дебелият и мек плюш е добре вентилиран, устойчив на надраскване, супер удобен и топъл.
  • Стълбове от естествен сизал: Устойчивите и здрави стълбове от естествен сизал на котешкото дърво са идеални за любимите ви котки, за да задоволят инстинкта си за драскане и да не надраскат мебелите ви.
  • Практичен дизайн: С регулируем стълб центърът за котешки занимания може да бъде прикрепен към тавана, а височината му може да се регулира от 277 до 303 см.

Забележка:

  • Всеки продукт се доставя с ръководство за сглобяване в кашона за лесно сглобяване.
  • Цвят: Тъмносив
  • Материал: Инженерно дърво, плюш, сизал
  • Размери: 48 x 91 x (277-303) см (Д x Ш x В)
0

Добавете коментар

Подобни продукти

Меню
Избор на категория
 
0