Дом, Градина & Домашни любимци / За домашни любимци / Всичо за вашата котка

Котешко дърво със сизалени стълбове, кремаво, 51 см


С това котешко дърво вашите космати приятели могат да опитат лукса! Вашите котки ще се наслаждават да драскат, да се катерят, да лежат, да се крият и

Код: 171585

Предлага се от: Всичко за дома

Наличност: 6-8 дни

Прогнозна доставка до адрес: Безплатна

Цена: 53.99 лв

Интересно е, но...

С това котешко дърво вашите космати приятели могат да опитат лукса! Вашите котки ще се наслаждават да драскат, да се катерят, да лежат, да се крият и да си почиват върху него. Котешка кула „всичко в едно“: Многоетажната котешка кула с драскалки осигурява на котките ви забавно и компактно място за игра, движение и топла къщичка за приятна дрямка. Разполага с къща и платформа.Удобен плюш: Щадящото кожата и пухкаво плюшено покритие позволява на котетата да си играят удобно.Издръжливо сизалено въже: Стълбът на този котешки център за игра е увит с естествено въже от сизал, което дава на котките място за здравословно задоволяване на нуждата от драскане. Забележка:Всеки продукт се доставя с ръководство за сглобяване в кашона за лесно сглобяване.

Сподели с приятели

С това котешко дърво вашите космати приятели могат да опитат лукса! Вашите котки ще се наслаждават да драскат, да се катерят, да лежат, да се крият и да си почиват върху него.

  • Котешка кула „всичко в едно“: Многоетажната котешка кула с драскалки осигурява на котките ви забавно и компактно място за игра, движение и топла къщичка за приятна дрямка. Разполага с къща и платформа.
  • Удобен плюш: Щадящото кожата и пухкаво плюшено покритие позволява на котетата да си играят удобно.
  • Издръжливо сизалено въже: Стълбът на този котешки център за игра е увит с естествено въже от сизал, което дава на котките място за здравословно задоволяване на нуждата от драскане.

Забележка:

  • Всеки продукт се доставя с ръководство за сглобяване в кашона за лесно сглобяване.
  • Цвят: Кремав
  • Материал: Инженерно дърво, плюш, сизал
  • Размери: 66 x 40 x 51 см (Д x Ш x В)
0

Добавете коментар

Подобни продукти

Меню
Избор на категория
 
0