Дом, Градина & Домашни любимци / За домашни любимци / Всичо за вашето куче

Заграждение за куче черно 6 панела 50x100 см прахово боядисано


Това издръжливо заграждение за кучета ще се превърне в перфектен рай за игра за вашите кучета! То ще бъде чудесен избор както за професионални треньор

Код: 171792

Предлага се от: Всичко за дома

Наличност: 6-8 дни

Прогнозна доставка до адрес: Безплатна

Цена: 153.99 лв

Интересно е, но...

Това издръжливо заграждение за кучета ще се превърне в перфектен рай за игра за вашите кучета! То ще бъде чудесен избор както за професионални треньори, така и за любители на кучета. Лесно се инсталира: Тази кошара за кучета може лесно да се монтира или демонтира. Състои се от 6 стоманени панела; всеки панел може лесно да бъде прикрепен към следващия, което ви позволява да конфигурирате портата за кучета в различни форми. Водоустойчив материал: Тази клетка за кученца има полиетиленово покритие, което е водоустойчиво и UV-устойчиво. Затова външната кучешка колиба може да издържа на влага и дъждовно време.Обезопасена врата: Заграждението за кучета е оборудвано със заключване, което осигурява допълнителна сигурност и безопасност за вашите малки животни. Здраво закрепени аксесоари: Включените пръти, свързващи всеки панел, могат да бъдат поставени в тревните площи, което осигурява голяма стабилност. Забележка:Всеки продукт се доставя с ръководство за сглобяване в кашона за лесно сглобяване.

Сподели с приятели

Това издръжливо заграждение за кучета ще се превърне в перфектен рай за игра за вашите кучета! То ще бъде чудесен избор както за професионални треньори, така и за любители на кучета.

 • Лесно се инсталира: Тази кошара за кучета може лесно да се монтира или демонтира. Състои се от 6 стоманени панела; всеки панел може лесно да бъде прикрепен към следващия, което ви позволява да конфигурирате портата за кучета в различни форми.
 • Водоустойчив материал: Тази клетка за кученца има полиетиленово покритие, което е водоустойчиво и UV-устойчиво. Затова външната кучешка колиба може да издържа на влага и дъждовно време.
 • Обезопасена врата: Заграждението за кучета е оборудвано със заключване, което осигурява допълнителна сигурност и безопасност за вашите малки животни.
 • Здраво закрепени аксесоари: Включените пръти, свързващи всеки панел, могат да бъдат поставени в тревните площи, което осигурява голяма стабилност.

Забележка:

 • Всеки продукт се доставя с ръководство за сглобяване в кашона за лесно сглобяване.
 • Цвят: Черен
 • Материал: Прахово боядисана стомана
 • Материал на покрива: PE (полиетилен)
 • Общи размери: 100 x 50 x 100 см (Д x Ш x В)
 • Размери на всеки панел: 50 x 100 см (Ш x В)
 • Една врата с резе за сигурност
0

Добавете коментар

Подобни продукти

Меню
Избор на категория
 
0