Дом, Градина & Домашни любимци / За домашни любимци / Всичо за вашата котка

Котешки стълб за драскане, тъмносив, 22x22x45 см


Нека прекрасните ви котки имат безкрайно забавление с този класически котешки стълб за драскане! Практичен дизайн: Драскалката за котки осигурява идеа

Код: 171677

Предлага се от: Всичко за дома

Наличност: 6-8 дни

Прогнозна доставка до адрес: Безплатна

Цена: 32.99 лв

Интересно е, но...

Нека прекрасните ви котки имат безкрайно забавление с този класически котешки стълб за драскане! Практичен дизайн: Драскалката за котки осигурява идеално място, където вашите котки да се разтягат напълно и да драскат.Мек плюшен материал: Изключително дебелият и мек плюш е добре вентилиран, устойчив на надраскване, супер удобен и топъл.Стълб от естествен сизал: Устойчивият и здрав стълб от естествен сизал на котешката драскалка е идеален за любимите ви котки, за да задоволят инстинкта си за драскане и да не надраскат мебелите ви. Забележка:Всеки продукт се доставя с ръководство за сглобяване в кашона за лесно сглобяване.

Сподели с приятели

Нека прекрасните ви котки имат безкрайно забавление с този класически котешки стълб за драскане!

  • Практичен дизайн: Драскалката за котки осигурява идеално място, където вашите котки да се разтягат напълно и да драскат.
  • Мек плюшен материал: Изключително дебелият и мек плюш е добре вентилиран, устойчив на надраскване, супер удобен и топъл.
  • Стълб от естествен сизал: Устойчивият и здрав стълб от естествен сизал на котешката драскалка е идеален за любимите ви котки, за да задоволят инстинкта си за драскане и да не надраскат мебелите ви.

Забележка:

  • Всеки продукт се доставя с ръководство за сглобяване в кашона за лесно сглобяване.
  • Цвят: Тъмносив
  • Материал: Инженерно дърво, плюш, сизал
  • Размери: 22 x 22 x 45 см (Д x Ш x В)
0

Добавете коментар

Подобни продукти

Меню
Избор на категория
 
0