Дом, Градина & Домашни любимци / За домашни любимци / Всичо за вашето куче

Дворна клетка за кучета, стомана, 76,21 м²


Осигурете безопасност, сигурност и комфорт на вашето кученце с тази клетка за кучета. Кошара за кучета "всичко в едно": Многофункционалният кучешки къ

Код: 3124660

Предлага се от: Всичко за дома

Наличност: 6-8 дни

Прогнозна доставка до адрес: Безплатна

Цена: 2 299.99 лв

Интересно е, но...

Осигурете безопасност, сигурност и комфорт на вашето кученце с тази клетка за кучета. Кошара за кучета "всичко в едно": Многофункционалният кучешки кът може да се използва за различни цели: за игра, упражнения, обучение или просто за безопасност на кучето. Това ще бъде идеалният рай за игри за вашите космати приятели!Стени от стоманени пръти: Стените от стоманени пръти на кучешката колиба помагат за предотвратяване на злополуки и неочаквани инциденти, като същевременно осигуряват възможност за проветряване.Здрава конструкция: Благодарение на здравата стоманена конструкция с прахово покритие, тази клетка за кучета е издръжлива и създадена да издържи.Практичен дизайн: Вратата на панти със заключваща се ключалка на заграждението за кученца осигурява допълнителна сигурност и безопасност за вашите кучета. Забележка:Всеки продукт се доставя с ръководство за сглобяване в кашона за лесно сглобяване.

Сподели с приятели

Осигурете безопасност, сигурност и комфорт на вашето кученце с тази клетка за кучета.

  • Кошара за кучета "всичко в едно": Многофункционалният кучешки кът може да се използва за различни цели: за игра, упражнения, обучение или просто за безопасност на кучето. Това ще бъде идеалният рай за игри за вашите космати приятели!
  • Стени от стоманени пръти: Стените от стоманени пръти на кучешката колиба помагат за предотвратяване на злополуки и неочаквани инциденти, като същевременно осигуряват възможност за проветряване.
  • Здрава конструкция: Благодарение на здравата стоманена конструкция с прахово покритие, тази клетка за кучета е издръжлива и създадена да издържи.
  • Практичен дизайн: Вратата на панти със заключваща се ключалка на заграждението за кученца осигурява допълнителна сигурност и безопасност за вашите кучета.

Забележка:

  • Всеки продукт се доставя с ръководство за сглобяване в кашона за лесно сглобяване.
  • Цвят: Черен
  • Материал: Прахово боядисана стомана
  • Размери: 873 x 873 x 100 см (Д x Ш x В)
  • Площ: 76,21 м²
0

Добавете коментар

Подобни продукти

Меню
Избор на категория
 
0