Дом, Градина & Домашни любимци / За домашни любимци / Всичо за вашето куче

Външна клетка за кучета с покрив, поцинкована стомана, 14,52 м²


Тази многофункционална клетка за кучета служи за многобройни приложения: игра, упражняване, тренировка или просто да осигури безопасна среда за вашето

Код: 3082275

Предлага се от: Всичко за дома

Наличност: 6-8 дни

Прогнозна доставка до адрес: Безплатна

Цена: 1 939.99 лв

Интересно е, но...

Тази многофункционална клетка за кучета служи за многобройни приложения: игра, упражняване, тренировка или просто да осигури безопасна среда за вашето куче. Тя ще бъде перфектният рай за игра на вашите космати приятели! Тази клетка за кучета осигурява достатъчно пространство за движение. Мрежата, от която е изработена, помага за предотвратяване на инциденти и неочаквани аварии, като същевременно позволява достъп на въздух. Благодарение на стабилната конструкция от поцинкована стомана, тази клетка за кучета е издръжлива и солидна. Изработен от PE, включеният навес е водоустойчив и устойчив на UV лъчи, осигурявайки защита от слънце, дъжд, сняг и други климатични условия. Окачената на панти врата със заключваща се система и система от резета осигурява допълнителна сигурност и безопасност за вашите кучета.

Сподели с приятели

Тази многофункционална клетка за кучета служи за многобройни приложения: игра, упражняване, тренировка или просто да осигури безопасна среда за вашето куче. Тя ще бъде перфектният рай за игра на вашите космати приятели!

Тази клетка за кучета осигурява достатъчно пространство за движение. Мрежата, от която е изработена, помага за предотвратяване на инциденти и неочаквани аварии, като същевременно позволява достъп на въздух. Благодарение на стабилната конструкция от поцинкована стомана, тази клетка за кучета е издръжлива и солидна. Изработен от PE, включеният навес е водоустойчив и устойчив на UV лъчи, осигурявайки защита от слънце, дъжд, сняг и други климатични условия. Окачената на панти врата със заключваща се система и система от резета осигурява допълнителна сигурност и безопасност за вашите кучета.

  • Цвят: Сребрист
  • Материал: Поцинкована стомана, PE
  • Общи размери: 660 x 220 x 180 см (Д х Ш х В)
  • Размери на вратата: 55,5 x 160 см (Ш x В)
  • С покрив и врати
  • Заключваща система с резе
  • Мрежести стени
  • Необходим е монтаж
0

Добавете коментар

Подобни продукти

Меню
Избор на категория
 
0