Играчки & Детски артикули / Игри и играчки / Уреди за игри на открито

Пясъчник, 120x120x27 см, импрегнирано борово дърво


Подарете на вашите деца забавно място за приключения с нашия пясъчник от масивна дървесина! Изработен от борова дървесина със зелена импрегнация, град

Код: 49205

Предлага се от: Всичко за дома

Наличност: Изчерпана наличност

Прогнозна доставка до адрес: Безплатна

Цена: 319.99 лв

Интересно е, но...

Подарете на вашите деца забавно място за приключения с нашия пясъчник от масивна дървесина! Изработен от борова дървесина със зелена импрегнация, градинският пясъчник е стабилен, траен и изключително здрав. Масивната борова дървесина със зелена импрегнация е устойчива на гниене, насекоми и неблагоприятни атмосферни влияния. Вашите деца могат да занесат играчките и дрънкулките си вътре и да се насладят на свободното си време, прекарано в или около този пясъчник! Пясъчникът се сглобява лесно. Моля, имайте предвид, че дървесината е естествен продукт и може да има несъвършенства. Подът не е включен.

Сподели с приятели

Подарете на вашите деца забавно място за приключения с нашия пясъчник от масивна дървесина!

Изработен от борова дървесина със зелена импрегнация, градинският пясъчник е стабилен, траен и изключително здрав. Масивната борова дървесина със зелена импрегнация е устойчива на гниене, насекоми и неблагоприятни атмосферни влияния. Вашите деца могат да занесат играчките и дрънкулките си вътре и да се насладят на свободното си време, прекарано в или около този пясъчник!

Пясъчникът се сглобява лесно. Моля, имайте предвид, че дървесината е естествен продукт и може да има несъвършенства. Подът не е включен.

  • Материал: Импрегнирана борова дървесина
  • Общи размери: 120 x 120 x 27 см (Д x Ш x В)
  • Устойчивост към гниене
  • Необходимо е сглобяване
0

Добавете коментар

Подобни продукти

Меню
Избор на категория
 
0