Играчки & Детски артикули / Игри и играчки / Играчки за деца

Детска количка за бутане Good Year, синя


Тази супер готина детска количка за бутане Good Year е чудесна играчка със своя иконичен дизайн, предоставяща на децата ви оптимално преживяване при к

Код: 80320

Предлага се от: Всичко за дома

Наличност: 6-8 дни

Прогнозна доставка до адрес: Безплатна

Цена: 73.99 лв

Интересно е, но...

Тази супер готина детска количка за бутане Good Year е чудесна играчка със своя иконичен дизайн, предоставяща на децата ви оптимално преживяване при каране. Тя е официално лицензирана от Good Year. Колата за бутане е с ниско разположена седалка и ергономично проектирана облегалка, което улеснява качването и слизането. Облегалката може да служи и като бутало за родителите. Голямото място за съхранение под седалката може да побере много играчки и други предмети, които децата ви биха искали да вземат със себе си за техните приключения. Благодарение на издръжливата си пластмасова конструкция, тази кола за бутане може да издържи до 25 кг и е подходяща за деца между 18-36 месеца. Тази кола-играчка подобрява и пространствения усет, сръчността и фините двигателни умения на вашите деца. Предупреждение: ТАЗИ ИГРАЧКА НЯМА СПИРАЧКИ!Забележка: За звуците са необходими 2 батерии тип АА. Батериите не са включени в доставката.

Сподели с приятели

Тази супер готина детска количка за бутане Good Year е чудесна играчка със своя иконичен дизайн, предоставяща на децата ви оптимално преживяване при каране. Тя е официално лицензирана от Good Year.

Колата за бутане е с ниско разположена седалка и ергономично проектирана облегалка, което улеснява качването и слизането. Облегалката може да служи и като бутало за родителите. Голямото място за съхранение под седалката може да побере много играчки и други предмети, които децата ви биха искали да вземат със себе си за техните приключения. Благодарение на издръжливата си пластмасова конструкция, тази кола за бутане може да издържи до 25 кг и е подходяща за деца между 18-36 месеца. Тази кола-играчка подобрява и пространствения усет, сръчността и фините двигателни умения на вашите деца.

Предупреждение: ТАЗИ ИГРАЧКА НЯМА СПИРАЧКИ!

Забележка: За звуците са необходими 2 батерии тип АА. Батериите не са включени в доставката.

 • Цвят: Син
 • Материал: Пластмаса
 • Размери: 60 x 33 x 42 см (Ш х Д х В)
 • Максимална товароносимост: 25 кг
 • Препоръчителна възраст: 18-36 месеца
 • Официално лицензирана от Good Year
 • Включва клаксон, звук на двигател и фар
 • Включва отделение за съхранение под седалката
 • Необходима батерия: 2 x AA батерии (не са включени)
 • Необходим е монтаж
 • ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да се използва под прякото наблюдение на възрастен.
0

Добавете коментар

Подобни продукти

Меню
Избор на категория
 
0