Играчки & Детски артикули / Игри и играчки / Уреди за игри на открито

Пясъчник, дърво, квадратен


Този фантастичен дървен пясъчник е страхотно оборудване за забавления на открито. Децата ще се радват да копаят и да строят с приятелите си в този пяс

Код: 41658

Предлага се от: Всичко за дома

Наличност: 6-8 дни

Прогнозна доставка до адрес: Безплатна

Цена: 84.99 лв

Интересно е, но...

Този фантастичен дървен пясъчник е страхотно оборудване за забавления на открито. Децата ще се радват да копаят и да строят с приятелите си в този пясъчник. Можете също така да добавяте топки в пясъчника, за да го превърнете бързо в басейн за топки. Този традиционен пясъчник разполага с 2 здрави пейки от двете страни, като така осигурява много място за сядане за децата. Изработен от борова дървесина с кафява импрегнация, този дървен пясъчник е много издръжлив и устойчив на гниене. Осигурете си часове изобретателна игра с този квадратен дървен пясъчник! Подходящ е за деца на възраст над 3 години. Монтажът е много лесен. Моля, имайте предвид, че дървеният материал е естествен продукт и може да съдържа леки несъвършенства.

Сподели с приятели

Този фантастичен дървен пясъчник е страхотно оборудване за забавления на открито. Децата ще се радват да копаят и да строят с приятелите си в този пясъчник. Можете също така да добавяте топки в пясъчника, за да го превърнете бързо в басейн за топки.

Този традиционен пясъчник разполага с 2 здрави пейки от двете страни, като така осигурява много място за сядане за децата. Изработен от борова дървесина с кафява импрегнация, този дървен пясъчник е много издръжлив и устойчив на гниене.

Осигурете си часове изобретателна игра с този квадратен дървен пясъчник! Подходящ е за деца на възраст над 3 години. Монтажът е много лесен.

Моля, имайте предвид, че дървеният материал е естествен продукт и може да съдържа леки несъвършенства.

  • Материал: Борово дърво, кафяво импрегнирано
  • Устойчивост към гниене
  • Общи размери: 120 x 120 x 20 см (Д x Ш x В)
  • Ширина на седалката: 12 см
  • За деца на 3+ години
  • Лесно сглобяване
  • ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Не е подходящ за деца под 36 месеца.
  • ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да се използва под прякото наблюдение на възрастен.
0

Добавете коментар

Подобни продукти

Меню
Избор на категория
 
0