Играчки & Детски артикули / Игри и играчки / Играчки за деца

Детски конструктор за писти с топчета - Марбъл


Вашият малък архитект много ще се забавлява с тази писта за топчета - Марбъл! Висококачествената пластмасова писта няма никакви остри ъгли или краища,

Код: 80120

Предлага се от: Всичко за дома

Наличност: 6-8 дни

Прогнозна доставка до адрес: Безплатна

Цена: 51.99 лв

Интересно е, но...

Вашият малък архитект много ще се забавлява с тази писта за топчета - Марбъл! Висококачествената пластмасова писта няма никакви остри ъгли или краища, така че е безопасна за игра. Пъстрата и здрава Марбъл писта ще помогне на детето ви да развие своята сръчност, творческо мислене и фини двигателни умения. Детето ви може да конструира най-различни писти по негово желание. С помощта на различните компоненти като фунии, завои и разклонения, детето ви лесно ще създава нови писти. Подходяща е за деца на 3 и повече години. Доставката включва 112 части.

Сподели с приятели

Вашият малък архитект много ще се забавлява с тази писта за топчета - Марбъл!

Висококачествената пластмасова писта няма никакви остри ъгли или краища, така че е безопасна за игра. Пъстрата и здрава Марбъл писта ще помогне на детето ви да развие своята сръчност, творческо мислене и фини двигателни умения. Детето ви може да конструира най-различни писти по негово желание. С помощта на различните компоненти като фунии, завои и разклонения, детето ви лесно ще създава нови писти.

Подходяща е за деца на 3 и повече години.

Доставката включва 112 части.

  • Материал: Пластмаса
  • Размер: 42 х 30 х 61 см (Д х Ш х В)
  • Препоръчителна възраст: 3 и повече години
  • Доставката включва 112 части
  • ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Не е подходящ за деца под 36 месеца.
0

Добавете коментар

Подобни продукти

Меню
Избор на категория
 
0