Играчки & Детски артикули / Игри и играчки / Уреди за игри на открито

Обезопасителна подложка за 12'/3,66 м кръгъл батут


Тази предпазна подложка за батут защитава скачащия от падане върху стоманената рамка или от нараняване върху пружините. Нашата висококачествена подлож

Код: 142103

Предлага се от: Всичко за дома

Наличност: Изчерпана наличност

Прогнозна доставка до адрес: Безплатна

Цена: 128.99 лв

Интересно е, но...

Тази предпазна подложка за батут защитава скачащия от падане върху стоманената рамка или от нараняване върху пружините. Нашата висококачествена подложка обхваща рамката и пружините на вашия трамплин. Тя съдържа най-добрата шоко-абсорбираща пяна, с висока плътност и със затворени клетки, които не абсорбират вода, не могат да бъдат засегнати от плесен или да загубят губят формата си. Горната и долната част на покритието са направени от устойчив на ултравиолетови лъчи полиетилен. Подложката е предназначена за използване с 12-футов/3,66-метров трамплин и ще припокрие краищата, за да се намалят пролуките до минимум.

Сподели с приятели

Тази предпазна подложка за батут защитава скачащия от падане върху стоманената рамка или от нараняване върху пружините.

Нашата висококачествена подложка обхваща рамката и пружините на вашия трамплин. Тя съдържа най-добрата шоко-абсорбираща пяна, с висока плътност и със затворени клетки, които не абсорбират вода, не могат да бъдат засегнати от плесен или да загубят губят формата си. Горната и долната част на покритието са направени от устойчив на ултравиолетови лъчи полиетилен.

Подложката е предназначена за използване с 12-футов/3,66-метров трамплин и ще припокрие краищата, за да се намалят пролуките до минимум.

  • Цвят: Син
  • Подходяща за: 3,66 м/12' кръгъл батут
  • Материал: PE + ЕРЕ пяна
  • Ширина на подложката: 26 см
  • Дебелина на пълнежа от пяна: 10 мм
  • Здравина и устойчивост на атмосферни влияния
  • Плат: Полиетилен: 100%
0

Добавете коментар

Подобни продукти

Меню
Избор на категория
 
0