Играчки & Детски артикули / Игри и играчки / Играчки за деца

Детски картинг с педали, с регулируема седалка, син


Вашите деца ще се забавляват много, с тази кола за картинг с педали. Този картинг е подходящ за деца на възраст 3 години и повече. Седалката е регулир

Код: 80152

Предлага се от: Всичко за дома

Наличност: 6-8 дни

Прогнозна доставка до адрес: Безплатна

Цена: 261.99 лв

Интересно е, но...

Вашите деца ще се забавляват много, с тази кола за картинг с педали. Този картинг е подходящ за деца на възраст 3 години и повече. Седалката е регулируема, така че можете да настроите най-удобната позиция за вашите деца. Go kart има осцилираща ос за гладко и стабилно движение на всеки терен. Оптимизираното, превключващо се свободно, кормило позволява движението напред и назад и се управлява чрез издърпване на лоста. PVC колелата с неплъзгащи стъпала гарантират, че картингът има достатъчно захващане.

Сподели с приятели

Вашите деца ще се забавляват много, с тази кола за картинг с педали.

Този картинг е подходящ за деца на възраст 3 години и повече. Седалката е регулируема, така че можете да настроите най-удобната позиция за вашите деца. Go kart има осцилираща ос за гладко и стабилно движение на всеки терен. Оптимизираното, превключващо се свободно, кормило позволява движението напред и назад и се управлява чрез издърпване на лоста. PVC колелата с неплъзгащи стъпала гарантират, че картингът има достатъчно захващане.

  • Цвят: Син
  • Материал: PP + PVC + желязо
  • Размери: 96 x 56 x 60 см (Д x Ш x В)
  • Максимална товароносимост: 30 кг
  • ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Не е подходящ за деца под 36 месеца.
0

Добавете коментар

Подобни продукти

Меню
Избор на категория
 
0