Играчки & Детски артикули / Игри и играчки / Играчки за деца

Детски комплект баскетболен кош и топка


Подарете на вашия амбициозен MVP играч вълнението от професионалния баскетбол с нашия детски баскетболен комплект! Вашите деца ще се забавляват страхо

Код: 80250

Предлага се от: Всичко за дома

Наличност: 6-8 дни

Прогнозна доставка до адрес: Безплатна

Цена: 45.99 лв

Интересно е, но...

Подарете на вашия амбициозен MVP играч вълнението от професионалния баскетбол с нашия детски баскетболен комплект! Вашите деца ще се забавляват страхотно с този баскетболен комплект! Той не само осигурява здравословна дейност на закрито за децата, но и упражнява способността им да координират ръцете и очите си по време на забавлението от играта. В допълнение, стойката на коша се регулира на височина, а основата я държи стабилно на земята, когато я напълните с вода или пясък. Този комплект за игра се доставя с лека, надуваема баскетболна топка и помпа.

Сподели с приятели

Подарете на вашия амбициозен MVP играч вълнението от професионалния баскетбол с нашия детски баскетболен комплект! Вашите деца ще се забавляват страхотно с този баскетболен комплект! Той не само осигурява здравословна дейност на закрито за децата, но и упражнява способността им да координират ръцете и очите си по време на забавлението от играта.

В допълнение, стойката на коша се регулира на височина, а основата я държи стабилно на земята, когато я напълните с вода или пясък. Този комплект за игра се доставя с лека, надуваема баскетболна топка и помпа.

  • Цвят: Многоцветен
  • Обща височина: 90 - 115 см
  • Размери на основата: 24 х 24 см
  • Регулируема височина на стойката
  • Доставката включва баскетболна топка и помпа
  • ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Не е подходящ за деца под 36 месеца.
  • ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да се използва под прякото наблюдение на възрастен.
0

Добавете коментар

Подобни продукти

Меню
Избор на категория
 
0