Играчки & Детски артикули / Игри и играчки / Уреди за игри на открито

Предпазна мрежа за 3,66 м кръгъл батут


Нашата предпазна мрежа за батут е изработена от здрав, мек на допир, водоустойчив полиетилен и е подсилена около горната, централната и долната част.

Код: 142098

Предлага се от: Всичко за дома

Наличност: 6-8 дни

Прогнозна доставка до адрес: Безплатна

Цена: 70.99 лв

Интересно е, но...

Нашата предпазна мрежа за батут е изработена от здрав, мек на допир, водоустойчив полиетилен и е подсилена около горната, централната и долната част. Тя ще предпази децата ви от падане от батута. Входната врата има висококачествен цип, разположен сигурно в близост до едно от 8-те колчета, което улеснява поставянето и свалянето на цялата мрежа. Оборудвана с катарама, системата за влизане перфектно гарантира безопасността на децата, докато подскачат под слънчевите лъчи. Тази резервна обезопасителна мрежа е за 3,66 м оградени трамплини, каквито можете да намерите в нашия магазин (Код: 142093). Моля, имайте предвид: Доставката включва само предпазна мрежа за батут. Не са включени монтажни аксесоари.

Сподели с приятели

Нашата предпазна мрежа за батут е изработена от здрав, мек на допир, водоустойчив полиетилен и е подсилена около горната, централната и долната част. Тя ще предпази децата ви от падане от батута.

Входната врата има висококачествен цип, разположен сигурно в близост до едно от 8-те колчета, което улеснява поставянето и свалянето на цялата мрежа. Оборудвана с катарама, системата за влизане перфектно гарантира безопасността на децата, докато подскачат под слънчевите лъчи. Тази резервна обезопасителна мрежа е за 3,66 м оградени трамплини, каквито можете да намерите в нашия магазин (Код: 142093).

Моля, имайте предвид: Доставката включва само предпазна мрежа за батут. Не са включени монтажни аксесоари.

  • Цвят: Черен
  • Материал: PE
  • Площ на мрежата: 3,2 х 1,8 m (Диам х В)
  • Дължина на ципа: 120 cм
  • Подходяща за: 3,66 м кръгъл батут с 8 колчета (Код: 142093)
  • ВНИМАНИЕ: Макс. 120 кг
  • ВНИМАНИЕ: Мрежата трябва да се сменя на всеки две години
  • ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Моля, завържете предпазната мрежа към отскачащата повърхност с въжета за връзване, за да предотвратите падането на децата по време на игра.
  • Плат: Полиетилен: 100%
0

Добавете коментар

Подобни продукти

Меню
Избор на категория
 
0