Играчки & Детски артикули / Игри и играчки / Бебешки играчки

Отпечатък за бебе - направи си мастилен отпечатък


Код: 19217

Предлага се от: YouMarket

Наличност: В наличност

Прогнозна доставка до адрес: 8.00лв

Цена: 10.00 лв

Интересно е, но...

Сподели с приятели

Отпечатък за бебе - направи си мастилен отпечатък
НЕЗАМЪРСЯВАЩ ПЕЧАТ ВЪРХУ ДРЪЖКАТА

НЕИЗТИРВАЕМО МАСТИЛО - малкият отпечатък на бебето ще остане върху бялата карта, а бебето ще остане чисто! С това тъмно мастило ще получите идеално детайлни отпечатъци на ръчичките и крачетата на вашето бебе. Отлично качество на продукта. Много лесен за използване.

БЪРЗА ИЗРАБОТКА - За да направите отпечатък, уверете се, че мастилото е обърнато надолу върху включената бяла карта, след което натиснете ръчичката или крачето на детето си върху подложката с мастило. Оставете да изсъхне.

МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА - Мастилото може да се използва за направата на няколко отпечатъка. Няколко отпечатъка могат да се направят както върху обикновена хартия, така и върху картон.

УНИВЕРСАЛНО ИЗПОЛЗВАНЕ - отпечатъкът ще бъде идеален за малките ръчички и крачета на бебетата, както и за домашни любимци, котки, кучета или гризачи. Картите с мастило ще паснат на ръчички/крачета/лапички с ширина до 5,7 см и височина до 9,9 см. Сега винаги ще можете да си спомняте колко малко е било вашето дете.

СПЕЦИФИКАЦИИ - цвят на мастилото: черен; размери на отразяващата повърхност: размери: 5,7x9,9 см; размери: 8x12,5 см; тегло: 28 г; тегло в опаковка: 29 г.

Цвят на мастилото: черен
Размери на отразяващата повърхност: 5.7 x 9.9 cmю
Размери: 8 x 12,5 cm
Тегло: 28 g
Тегло в опаковка: 29 g

Комплектът включва 1 тампон с прозрачно мастило за докосване и 2 карти за печат.
0

Добавете коментар

Подобни продукти

Меню
Избор на категория
 
0