Авто & Направи си сам / Инструменти & Складиране / Комплекти инструменти

Мултифункционален инструмент 6в1 MT-PRO-6


Код: 19238

Предлага се от: YouMarket

Наличност: В наличност

Прогнозна доставка до адрес: 8.00лв

Цена: 24.00 лв

Интересно е, но...

Сподели с приятели

Мултифункционален инструмент 6в1 MT-PRO-6
БЪДЕТЕ ГОТОВИ ЗА ВСИЧКО ПО ВСЯКО ВРЕМЕ
*Поход
*Разходка в планината
*Разходка в открити води
*Екскурзии
*В домакинството
*Барбекю МУЛТИИНСТРУМЕНТ HAMMER

Този мултитул е компактен чук "всичко в едно" с 12 различни инструмента на едно място.

В този случай това е комбинация от:
1.Клещи
2.Нож
3.Ножици
4.Трион
5.Кръстата отвертка
6.Плоска отвертка
7.Ключ
8.Лост
9.Файл
10.Отварачка за капачки
11.Ножовка
12.Чук
Мултитулът е много практичен инструмент, защото позволява на потребителя да изпълнява много различни задачи с един инструмент.
Може да бъде особено полезно в ситуации, в които не е наличен пълен набор от инструменти или когато имаме нужда от нещо, което е лесно за носене и използване на полето.
Multitool е идеалният избор за хора, които се нуждаят от универсален инструмент за ежедневни задачи.
ОПИСАНИЕ НА ОТДЕЛНИТЕ ИНСТРУМЕНТИ
Чукът е много полезен в полеви условия, където трябва да направим бърз ремонт или да сглобим палатки и мебели. Чукът ни позволява да забиваме колчета, да превъртаме пирони и да чупим по-малки клони.
Клещите са много универсален инструмент, който ви позволява да захващате, подрязвате и огъвате различни материали. Те могат да бъдат полезни при извършване на водопроводни или електрически работи.
Нож, ножица и трион са от съществено значение за подстригване и рязане на различни материали, включително кожа, дърво, въжета, тел и т.н. Те могат да се използват и за извършване на прецизни срезове,
като изрязване на отвори или форми в различни материали.
Отвертки Phillips и шлицови отвертки и гаечен ключ са полезни за различни дейности по сглобяване или разглобяване. Могат да се използват за ремонт на електрически, автомобилни или мебелни уреди.
Лостът е полезен за премахване на пирони или други крепежни елементи и за проста работа по разрушаване.
Пилата е полезна за шлайфане на различни повърхности, включително премахване на остри ръбове и неравности.
Отварачката за бутилки и ножът за риба са полезни за различни ежедневни дейности като отваряне на бутилки или подрязване на риба.
Multitool може да бъде полезен в много ситуации, особено в полеви условия или в ситуации, в които нямаме достъп до пълен набор от инструменти. Ето няколко примера за ситуации,
в които мултитулът може да бъде полезен:
По време на къмпингуване Мултитулът може да се използва за различни задачи около лагерния огън, включително рязане на дърва, приготвяне на храна и забиване на колове за палатка.
При катерене или туризъм - мултитулът може да бъде полезен за рязане на въжета, маркучи или клони и ремонт на туристическо оборудване.
Когато вършите домакинска работа - Multitool може да се използва за извършване на различни дейности за подобряване на дома, включително рязане, шлайфане, завинтване или премахване на винтове.
По време на пътувания с кола - Мултитулът може да бъде полезен за ремонт на дребни повреди, като смяна на електрическа крушка, регулиране на чистачки или завинтване на винтове.
По време на работа в градината - Мултитулът може да се използва за подрязване на клони, рязане на градински кабели или за отваряне на кутии с торове или пестициди.
УДОБСТВО
Мултитулът е много удобен инструмент поради своята многофункционалност и компактен размер. Мултитулът се побира в джоба на колана и заема малко място,
така че можем да го имаме винаги с нас и да го използваме по всяко време.

СПЕЦИФИКАЦИЯ:
Материал: неръждаема стомана
Дължина: 13.5см
Ширина: 7см
Брой инструменти: 12 бр

Внос от Полша


 
0

Добавете коментар

Подобни продукти

Меню
Избор на категория
 
0