Авто & Направи си сам / За автомобила / Автокозметика & аксесоари

Безжична прахосмукачка за кола


Безжична прахосмукачка за кола

Код: 5900779934801

Предлага се от: Fascination Place BG

Наличност: Изчерпана наличност

Прогнозна доставка до адрес: 8.00лв

Цена: 76.40 лв

Интересно е, но...

Идеалната прахосмукачка за вашият автомобил.

Сподели с приятели

БЕЗЖИЧНА АВКУМУРНА АВТОПОЧИСТКА
ЕДИН ОТ НАЙ -ГОЛЕМИЯТ МОЩНОСТ Y НА ПАЗАРА – прахосмукачката има мощност до 120W ! да огромна мощност в малко устройство , продуктът също не изисква връзка към захранването. То има вградена батерия, която е достатъчна за почистване на цялата кола ! Не е нужно да се занимавате със заплитане на кабели и да се чудите дали е достатъчно да почистите багажника. НАШИЯТ модел е безжичен и работата е изключително приятна.
СИСТЕМА ДВОЙНА ФИЛТРАЦИЯ – HEPA филтър вътре предотвратява издухването на фин прах отвън , дезинфекцира преминаващия през него въздух и допълнително предпазва двигателя на уреда от повреда. Благодарение на използването на филтър, прахосмукачката не губи своята мощност и силата на засмукване остава постоянна. Лесно се сваля и измива под течаща вода.
ВКЛЮЧЕНИ АКСЕСОАРИ – комплектът включва набор от изключително практични съвети, т.е.: четка (това ще ви позволи да почистите места, които са податливи на надраскване, напр. елементи от пилотската кабина), наслагване прорезни тесни и широк (особено полезен на труднодостъпни места, напр. между седалките) i гъвкава тръба (ще увеличи обхвата и ще ви позволи да стигнете до най-недостъпните места).
СЛУЧАЙ – практичен калъф с дръжка ще ви позволи удобно съхранение и транспорт на прахосмукачката с всички аксесоари включени в комплекта . Не е нужно да се притеснявате, че ще загубите бакшиш, особено когато съхранявате комплекта в колата.
СПЕЦИФИКАЦИЯ – Тип: циклон – без торба ; мощност: 120W; захранване: USB; скорост: 29000-31000rpm; батерия: 2000mAh; размери (дължина/височина): 35 / 11см; дължина на кабела: 100см; тегло на комплекта: 0,5 кг; тегло с опаковка: 0,7 кг.
СПЕЦИФИКАЦИЯ

тип: циклон – без торба
мощност: 120W
захранване: USB
скорост: 29000-31000rpm
батерия: 2000mAh
размери (дължина/височина): 35/11см
дължина на кабела: 100 см
тегло на комплекта: 0,5 кг
тегло с опаковка: 0,7 кг
ВКЛЮЧЕНО

прахосмукачка
два тесни накрайника
четка
еластичен маркуч
случай
USB захранващ кабел

Перфектно джаджа за хора, които ценят реда в колата, особено когато е придружен от деца или животни. Посещението на автомивка често е свързано с дълги опашки, разходи и мръсна прахосмукачка, с която хората са прахосмукали колите си. Почистването на дивана в него с такава прахосмукачка е нехигиенично и оставя много бактерии, поради което преносимата прахосмукачка е идеалното решение.

ЕДНА ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ МОЩНОСТ НА БЕЗЖИЧНАТА ПРАСХОСИМКАЧКА НА ПАЗАРА!

Прахосмукачката е с мощност до 120W! Такава огромна мощност в малко устройство, продуктът също не изисква връзка към захранването. То има вградена батерия , която е достатъчна за почистване на целия автомобил! Не е нужно да се занимавате със заплитане на кабели и се чудя дали е достатъчно за почистване на багажника. НАШИЯТ модел е безжичен и работата е изключително приятна . То има удобна дръжка, а в горната част има жлебове, за да не се изплъзва от ръката при прахосмукане, освен това е лек, така че дори при продължителна употреба не е проблем.

След като разредите батерията, свържете я към захранването (с включения USB кабел), може да бъде зарядно за кола, лаптоп или мрежово.
0

Добавете коментар

Подобни продукти

Меню
Избор на категория
 
0