Книги, Офис / Идеи за подаръци / Букети и цветя

Подаръчна кошница с цветя Маргарита


Освежете специални моменти с кошницата "Маргарита". Съчетавайки 9 мини рози и 12 хризантеми, този изключителен букет предлага елегантност и свежест.

Код: 19337

Предлага се от: Desi Flowers

Наличност: В наличност

Прогнозна доставка до адрес: 10.00лв

Цена: 125.00 лв

Интересно е, но...

Освежете специални моменти с кошницата "Маргарита". Съчетавайки 9 мини рози и 12 хризантеми, този изключителен букет предлага елегантност и свежест. Подходящ за всяко събитие, той е перфектният начин да изразите чувствата си. Поръчайте онлайн и направете деня на ваш близък още по-специален.

Сподели с приятели

Кошница "Маргарита" представлява вълнуващо съчетание от 9 броя мини рози и 12 броя хризантеми, обгърнати в елегантен и стилен аранжимент от зеленина. Тази уникална композиция не само предлага нежността и изискаността на розите, но и добавя свежест и изобилие с хризантемите.

Красиво украсена, кошницата представлява перфектният подарък за всеки повод - от специални събития като рожден ден или годеж, до израз на благодарност или просто като като жест на внимание. Добавете своя личен акцент с допълнителна украса и направете този букет истинско проявление на вашия вкус и чувство за естетика.

Поръчайте онлайн този изящен аранжимент и направете деня на вашия получател още по-специален. Кошница "Маргарита" - за моменти, които остават в сърцето.

Предлагаме бърза доставка за гр. София. Може да платите с банкова карта и да изпратите кошницата като подарък на любимия Ви човек или събитие.
0

Добавете коментар

Подобни продукти

Меню
Избор на категория
 
0