Дом, Градина & Домашни любимци / Декорации / Декор за дома и градината

Градинска пръскачка – водна завеса 10 м.


Код: 19221

Предлага се от: YouMarket

Наличност: В наличност

Прогнозна доставка до адрес: 8.00лв

Цена: 24.00 лв

Интересно е, но...

Сподели с приятели

ГРАДИНСКА ПРЪСКАЧКА 10 метра / 11 ДЮЗИ


11 ДЮЗИ ЗА Пръскане - висококачествените дюзи създават много лека и деликатна водна завеса, която контролира температурата на околната среда и позволява нейното ефективно намаляване. Диаметърът на дюзата от 6 mm създава "градински климат".  


МОМЕНТАЛНО ОХЛАЖДАНЕ И ХИДРАТИРАНЕ  - водната завеса се използва, наред с другото, за охлаждане през лятото благодарение на фината мъгла, произведена от дюзите с фина мрежа. Изпаряващата се вода абсорбира топлината от околната среда, охлаждайки въздуха в горещите дни с до 10 градуса по Целзий. Колкото по-висока е температурата на въздуха, толкова по-голям е охлаждащият ефект.


УНИВЕРСАЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ  –  завесата може да се използва на плажа, в градините, на парцелите, на балкона, пред вилата и др. Може да се използва и за поливане на градина или саксийни растения.


ЛЕСЕН МОНТАЖ  - в комплекта са включени скоби, благодарение на които лесно монтирате пердето. Просто поставете маркуча на правилното място, за да използвате охладителната система.  Директна връзка към градински маркуч и 1" кран .


СПЕЦИФИКАЦИЯ  – цвят: черен/оранжев/зелен, материал: PVC 1'' конектор спрей дюза: 6мм дължина на маркуча: 10м, тегло на комплекта: 372гр.
СПЕЦИФИКАЦИЯ

цвят: черен/оранжев/зелен
материал: PVC
1'' конектор
разпръскваща дюза: 6мм
дължина на маркуча: 10м
Тегло на комплекта: 372гр

ВКЛЮЧЕНО

маркуч
11 дюзи
връзка за градински маркуч
комплект скоби 100 бр
2 тапи за края на маркуча

Градинска пръскачка - водна завеса дава приятна прохлада в най-горещите дни. Просто свържете завесата към градински маркуч или кран, за да почувствате моментално охлаждане. Водната мъгла премахва замърсяването от въздуха и отблъсква летящите насекоми. Ефективен е и за поливане на растения в градината.
0

Добавете коментар

Подобни продукти

Меню
Избор на категория
 
0