Малки електроуреди / Битови електроуреди

Пречиствател на въздуха във вашия хладилник


Компактен пречиствател на въздуха във вашия хладилник.Премахва всички миризми!

Код: 19204

Предлага се от: YouMarket

Наличност: В наличност

Прогнозна доставка до адрес: 8.00лв

Цена: 175.00 лв

Интересно е, но...

С помощта на йонизация и озонова технология, PureAir FRIDGE премахва неприятните миризми, причинени от бактерии, и дори неутрализира пестицидите, като удължава живота на плодовете и зеленчуците в хладилника ви!

Сподели с приятели

PureAir FRIDGE е продукт, който ще промени изцяло вашия и живота на храната ви още от първия ден, в който го активирате в хладилника си!

С помощта на технологиите Йонизация и Активиран кислород (озон), PureAir FRIDGE пречиства въздуха във вашия хладилник, като премахва неприятните миризмите, причинени от бактерии, и дори неутрализира пестицидите!

Продуктите остават свежи за по-дълъг период от време, тъй като PureAir FRIDGE значително забавя процеса на гниене на храната и не позволява на миризмите да се смесват.

Наслаждавайте се на свежестта и прекрасния аромат на плодовете и зеленчуците всеки път, когато отворите вратата на хладилника!

Захранван от акумулаторна литиево-йонна батерия и оборудван с фотосензорна технология, PureAir FRIDGE разполага с интелигентна LED светлина за известяване на живота на батерията и активира ненатрапчива звукова аларма, когато е време за зареждане.

Продуктът е изключително лесен за поддръжка и почистване, а едно 4-часово зареждане ви осигурява пречистване на хладилника ви до 24 дни. По-малък от кутийка със сода бикарбонат, PureAir FRIDGE може да се постави лесно навсякъде във вашия хладилник.

Ползи от пречиствателя захладилник

- Намалява неприятните миризми в хладилника
- Удължава живота на храната
- Неутрализира пестицидите
- Лесен за употреба и поддръжка
- Дълготрайна акумулаторна батерия
- Звуково известие при изтощена батерия


Изключително компактен пречиствател

- Размери: В (87.4мм) х Ш (73мм) x Д (73мм)
- Тегло: 250 гр.


Технологии използвани в пречиствателя

- Активиран кислород (озон) и Йонизация – активираният кислород и отрицателните заряди се задвижват в хладилника и по този начин намаляват миризмите и други замърсители;
- Известие за батерията – когато батерията ви се изтощи и отворите хладилника, ще се активират звукова аларма и LED индикатор;
- Енергоефективна работа – 5 минути пречистване на всеки час осигурява добри резултати с по-малко консумация на енергия.
0

Добавете коментар

Подобни продукти

Меню
Избор на категория
 
0