Големи електроуреди / Бойлери, Климатици & Уреди за отопление / Пречистватели за въздух

| 1 коментара

Мобилен охладител ZENET ZET-483 4 в 1 Преносим климатик


Мобилен охладител , Преносим климатик

Код: ZET-523

Предлага се от: Zenet Europe LTD

Наличност: В наличност

Прогнозна доставка до адрес: Безплатна

Цена: 248.00 лв 192.00 лв

Интересно е, но...

Мобилен охладител ZENET ZET-483 е комплексна инсталация с функции за овлажняване, охлаждане, вентилация и пречистване на въздуха.

Сподели с приятели

Мобилен охладител ZENET ZET-483 е комплексна инсталация с функции за овлажняване, охлаждане, вентилация и пречистване на въздуха. Климатичният комплекс активно почиства помещението от прах и замърсен въздух, елиминира алергени, газове, микроорганизми, бактерии, алергенни животински косми, създава комфортна температура на въздуха във всяка стая до 40 кв.м. Препоръчваме да закупите мобилен охладител Zenet ZET-483 със сензорен екран за пълен комфорт в къщата.
Предимства на устройството:
Не изисква разсейване на топлината извън помещението
Ефективно премахва неприятните миризми, тютюневия дим, застоял се въздух.
За охлаждане се използва обикновена вода и лед.
Три нива на интензитет в режим на охлаждане
Таймер
Осигурена възможност за лесно преместване от стая в стая, ролки и удобна дръжка.
Дистанционно
Консумира само 65W (като обикновена крушка с нажежаема жичка), което е 20 пъти по-малко от климатик!
Не изисква професионален монтаж и поддръжка.
Не изисква допълнителни сменяеми филтри.
Устройството не създава резки температурни промени и не допринася за настинки, които са толкова опасни за децата и възрастните хора.
Принципи на работа:
Комплектът включва хладилни агенти, които се замразяват във фризера, след което се поставят в отделението с вода. Охладената вода циркулира през система от филтри, през които се поема топъл, сух, прашен въздух и след това преминава през воден филтър, след което овлажнен, пречистен и охладен въздух навлиза в помещението.
Как работи климатичният комплекс?
Охлаждане - възниква поради циркулацията на студена вода в системата. За по-добро охлаждане се използва контейнер с хладилен агент, който се поставя в резервоар със студена вода (4 студени акумулатора са включени в климатичния комплекс). Вграденият вентилатор изтегля студен въздух навън и създава "естествено" охлаждане. Той също така регулира въздушния поток.
Пречистване - висока степен на пречистване благодарение на комбинация от филтри. Висока ефективност на отстраняване на фин прах, цветен прашец, тютюнев дим. Отстраняване на най-малките частици, по-големи от 20 nm (0,00002 mm).
Овлажняване – рискът от разпространение на бактерии е с 95% по-нисък. Високо ниво на овлажняване - измиване с въздух. Няма бял прах около овлажнителя.
Мощност: 65W,
Капацитет на резервоара за вода: 3л,
Препоръчителна площ: 20-40 кв.м.,
Размер: 25*28*60см,
Тип управление: сензорно, дистанционно управление.
Гаранция: 2 години
Важно: Това не е стандартен климатик!
Уредът е мобилен охладител. Комплектът включва хладилни агенти, които се замразяват във фризера, след което се поставят в отделението с вода. Охладената вода циркулира през система от филтри, през които се поема топъл, сух, прашен въздух и след това преминава през воден филтър, след което овлажнен, пречистен и охладен въздух навлиза в помещението.
5

1 коментара

100% (1)
0% (0)
0% (0)
0% (0)
0% (0)

Добавете коментар

с
сем. Таневи - Потвърден потребител
22.07.2023
Мобилен охладител ZENET ZET-483 4 в 1 Преносим климатик
Охладителя върши страхотна работа. Доста бързо понижва температурата в помещението. Поддръжката на clx.bg и Зенет Европа са изключително любезни. Благодарим Ви за съдействието и бързата реакция.

Препоръчваме с две ръце!

Подобни продукти

Меню
Избор на категория
 
0